Over het meisje achter de blog

Mijn naam is Rani Permentier, ik ben een jonge twintiger én een dromer. Een hele grote dromer. Al jaren droomde ik ervan om onze planeet aarde te ontdekken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben namelijk ook een doener en doe er alles aan om mijn dromen te kunnen realiseren. Vriendlief en ik behaalden beiden ons diploma, de boeken vlogen de zolder op en vol enthousiasme begonnen we aan dit grote avontuur. Klaar om de wereld te gaan ontdekken! Nieuwe culturen, andere gewoonten, prachtige plekken en interessante mensen leren kennen. Het is een droom die uitkomt en deze deel ik graag met jullie!

Young Wild Free

Young Wild Free is mijn eigen, persoonlijke plekje op het world wide web. Vol liefde en plezier schrijf ik hier over onze persoonlijke reisverhalen, alsook bezienswaardigheden en activiteiten die jullie zeker niet mogen missen. Ik probeer ook zoveel mogelijk tips & tricks te delen, mét een persoonlijke toets. Ik hoop dat jullie er even hard van genieten om onze verhalen te lezen. 

Samenwerken met mijn blog?

Samenwerken met YoungWildFree is uiteraard ook helemaal mogelijk! Wil jij een product promoten via mijn website of social media, gaande van toffe reisgadgets, handige beautyproducten, leuke reiskleding (bikini’s!), een hotel, een stad, land of misschien wel een vliegtuigmaatschappij? Gelieve dan zeker en vast een mailtje te sturen naar volgend adres: ranipermentier@gmail.com .

 
 
 
 

Leave a reply