Over het meisje achter de blog

Meer dan 7 miljard mensen die leven op onze planeet aarde, daar ben ik slechts één persoon van. Eén uniek persoon, zoals mij zijn er geen twee. Voor velen beteken ik niets, ben ik niemand. Mijn doel? De wereld een klein beetje mooier maken, iets betekenen voor anderen, een glimlach toveren op ieders gezicht. Voor velen is het maar zoiets kleins, voor anderen betekend het ontzettend veel. Mijn naam is Rani Permentier en ik ben een jonge twintiger die de wereld wil ontdekken. Met mijn voeten in België, met mijn hoofd en hart op wereldreis. De wereld heeft zoveel te bieden en ik kan niet wachten om op avontuur te vertrekken! 

Young Wild Free

YoungWildFree is een travelblog waar ik met veel plezier mijn persoonlijke verhalen op zet. Ik wil de wereld zien en deze is te mooi om voor jezelf te houden, daarom deel ik dit graag met jullie. Ook kunnen jullie hier heel wat reistips vinden, beauty en fashion, vlogs, leuke gadgets en zoveel meer. Kortom: een blog waar iedereen wat aan heeft!

Samenwerken met mijn blog?

Samenwerken met YoungWildFree is uiteraard ook helemaal mogelijk! Wil jij een product promoten via mijn website, gaande van toffe reisgadgets, handige beautyproducten, leuke reiskleding (bikini’s!), een hotel, een stad, land of misschien wel een vliegtuigmaatschappij? Gelieve dan zeker en vast een mailtje te sturen naar volgend adres: ranipermentier@gmail.com .

 
 
 
 

Leave a reply